Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New Folder created after update?

20 Jul 2011   #21
JaeR0C

Windows 7 Home Premium
 
 

I've ran all the scanners that were listed Anak and I again would like to thank you for all the recommendations. The online scanner actually came up with 2 trojans from javascripts files but I already had them removed. Also Malwarebytes didn't come up with anything. As far as for the unlocker am actually have some issues with it, because it seems to be installed correctly with a 64bit version but nothing seems to happen when I use it. I'll give that another shot. I found another thread about a similar incident temp folder in c:\users I didn't mean to bump the thread but the thread author hasn't replied back to a PM I sent him.


My System SpecsSystem Spec
.
21 Jul 2011   #22
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

There is an Assistant you could try. It has a troubleshooter that you can run, it may find your problem and fix it.
Download is here: Installing and Using HP Support Assistant HP HDX X16-1354CA Premium Notebook PC - HP Customer Care (Canada - English)


If that does not help, and because you have a Nivida graphics card, you seem interested in trying theterrier's fix

See if you have this: Using HP Update HP HDX X16-1354CA Premium Notebook PC - HP Customer Care (Canada - English)
You might have to go to Start >All Programs >HP to find the tool.

Run this tool to see if there are newer drivers/software for your graphics card, there may be others, but lets concentrate on the graphics.
If there are, follow the directions and download the graphics update. Your desktop is a good place.

Before you open that update, create a restore point, see option two here: How to create a Restore Point!

Then left click on the update, and follow the prompts to install the update.
If it asks if you want the updater option installed, say no or it may just go ahead and install it automatically.

If the Installer asks if you want to restart now for the changes to take effect, say yes or it may just go ahead and restart automatically.

You said you can now delete that Temp Folder since you removed some malware, find it and do so.

Restart your book, check to see if the Temp Folder was recreated.

That is enough for now. Post back your results.
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2011   #23
JaeR0C

Windows 7 Home Premium
 
 

Alright thanks again Anak. I ran everything and I am up to date with all my drivers, including my graphic card. I ran all the HP scans and everything checked out ok. Also with my temp folder, I can delete it "sometimes" but then on some occasions it give me the error "can not be deleted this process is in use or something." I ran all the other virus/malware/spyware scanners that's been listed at the moment. Am still trying to figure out how the thread I posted was able to resolve his issue.
My System SpecsSystem Spec
.

21 Jul 2011   #24
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by JaeR0C View Post
Alright thanks again Anak. I ran everything and I am up to date with all my drivers, including my graphic card. I ran all the HP scans and everything checked out ok.
Your welcome, that is good news.

Quote   Quote: Originally Posted by JaeR0C View Post
Also with my temp folder, I can delete it "sometimes" but then on some occasions it give me the error "can not be deleted this process is in use or something." I ran all the other virus/malware/spyware scanners that's been listed at the moment.
Did you ever download Malwarebytes (mbam)? On the More Tools tab there is a good utility called 'File Assassin'. Give that a try.
When you click on the run tool button a dialogue box will open, navigate to that Temp folder, and click on it. Another box will open and then click Yes.

Quote   Quote: Originally Posted by JaeR0C View Post
Am still trying to figure out how the thread I posted was able to resolve his issue.
What do you mean by this statement? What thread, what issue???
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2011   #25
JaeR0C

Windows 7 Home Premium
 
 

I think i got figured it out, from theterriers post I was doing some trial and error with the nvidia drivers. Yet to my knowledge I didn't install any of the additional features like the HDaudio or the 3Dglasses and update 1.3.5 and the Temp folder is gone....! I wonder if that's the source of my problems.
My System SpecsSystem Spec
22 Jul 2011   #26
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Could be, theterrier found the updater (update 1.3.5) for nivida caused the same situation to occur on his OS.

The best explanation I can offer is that the updater needed a live Temp Folder in order to work properly as all automatic up-daters do, but the Users folder is not the best destination Folder to place it in.
Then once they are done updating the Temp Folder should delete itself.

If you feel this is a bug you could go here NVIDIA Update and file a bug report.

For now, I would use the notebook as you would normally, and when you are done with it for the day shut it down.
Then the next morning start-up, and check to see if everything is okay.

If it is, lets say for the next six restarts, you can mark this Thread solved.
There should be an area to the upper left of the Reply box that you can do that.
My System SpecsSystem Spec
23 Jul 2011   #27
JaeR0C

Windows 7 Home Premium
 
 

Its official Anak I think the temp folder is gone for good. Its been over 6 restarts and still no TEMP folder. Thanks for all the help.
My System SpecsSystem Spec
23 Jul 2011   #28
Sam The Techie

Windows 7 Home Premium (64bit)
 
 

System restore worth a try?

Or could be an issue with permissions...
>>Right click on folder
>>Security tab
>>FInd your name and give full control
My System SpecsSystem Spec
23 Jul 2011   #29
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by JaeR0C View Post
Its official Anak I think the temp folder is gone for good. Its been over 6 restarts and still no TEMP folder. Thanks for all the help.
Glad I could help!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New Folder created after update?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
TMP folder not being created in RamDisk
Hi guys, I have just installed a 512mb ramdisk and have setup the system variables for "Temp" and "Tmp" to z:\Temp and z:\Tmp. I have also set the user variable to the same and the cache for Firefox to z:\cache. When I boot up the ramdisk is working and the "Temp" folder is created without...
General Discussion
Accidentally deleted a folder I created in my "my videos" folder
I had accidentally deleted a folder I created in my "my videos" folder and I'm not quite sure how to get it back or find its contents. :S any help would be amazing as I've spent a lot of time building that folder.
Music, Pictures & Video
User Profile folder - static folder instead of created by user signon
A twist on the creation of user folders on a drive other than C: in Win 7 Ultimate. Does anyone know if one could designate a user folder location such as E:\Data instead of using the users name and being a subdirectory of "Users". I am the ONLY one on my computer - and it would seem much easier to...
Installation & Setup
Office 2010 Update Created New Start Folder!
I installed Office 2010 Pro Plus (on my Win 7 box) and renamed the Start Menu entry as Microsoft Office 2010. That sub menu has eleven program entries an some additional sub folders. Today I installed numerous Office 2010 updates. After they installed, there is a NEW Start Menu entry of...
Microsoft Office
Ide folder created on xp - ownership issue on 7
Hi, - I have a IDE Hitachi HD, from my old computer that use to run with XP 32. - Now i have a Windows 7 64 on a Toshiba. - I'm trying to get the folders from the IDE disk, and i already have changed the ownership authorization, - But it stills prompting the message that i need...
Hardware & Devices
Administrator folder automatically created!
Administrator forlder automatically creared! http://img15.imageshack.us/img15/9172/win7administratorproblejw8.jpg As you can see above, there are 3 Administrator folders! 1. Administrator_ploc.WINDSTORY7 <- this is qhat I installed 2. Administrator_ploc <- I don't know who made...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:04.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App