Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Udpates repeated after 2 system restores

09 Jan 2013   #11
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

Now is as good a time as any - and would prove the point :)


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jan 2013   #12
Vaper

Windows 7 home premium 64
 
 

I did an update today, everything seems to be working fine.
Thanks for your time Noel
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2013   #13
NoelDP

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 x64 Home Premium (and x86 VirtualBox VM)/Win10
 
 

You're welcome.
Good luck.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Udpates repeated after 2 system restores




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Task scheduler process deletes old system restores?
I keep the last three system restore files, and check at least once a day if they exist by using the Ccleaner listing. On occasion, I found that all, or two of my older copies were deleted. Yesterday, I deleted Windows' daily scheduled system restore in the Task Scheduler but today I found that the...
General Discussion
System restores max usage keeps getting reset
I set my drive to use 2% (18.36 GB) max and for whatever randomly it resets to 50% max usage. Is there anyway to stop this from happening?
General Discussion
System restore starts and restores every time at startup
Hi, recently I had a problem removing some software and had to do a system restore to a point a day before. When my computer had to restart to finish performing the restore it was unable to as my computer has always had a problem restarting, it starts beeping and won't start up at all so I have to...
Backup and Restore
System restore starts and restores every time at startup.
Please help me people... this problem started since i used system restore. and now, this really freakin my head out... because i have to reinstall something everytime i boot it! so please help me people.....:cry:
Backup and Restore


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:43.
Twitter Facebook Google+