Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Unable to install SP1 on W7 x64 CODE 800F0A13

10 Aug 2017   #21
torchwood

W7 home premium 32bit/W7HP 64bit/w10 tp insider ring
 
 

try this one

Roy




Attached Files
File Type: zip SFCFix.zip (598.4 KB, 6 views)
My System SpecsSystem Spec
.
10 Aug 2017   #22
raystef66

BelgiŽ
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torchwood View Post
try this one

Roy
Do i have to unzip it first Roy ?
Because it gave the same result :

SFCFix version 3.0.0.0 by niemiro.
Start time: 2017-08-10 23:05:33.479
Microsoft Windows 7 - amd64
Using .zip script file at C:\Users\stefan\Desktop\SFCFix.zip [1]
Not using an additional text script file.




AutoAnalysis::
ERROR: File Placement Mode failed to identify destinations for all files and folders.
SFCFix\
AutoAnalysis:: directive failed to complete successfully.




Failed to process all directives successfully.
SFCFix version 3.0.0.0 by niemiro has completed.
Currently storing 4 datablocks.
Finish time: 2017-08-10 23:05:33.746
Script hash: p7plWN26xHuvTdOVr1dqGZNpd2oCzGVhAYZcLvsc8Dg=
----------------------EOF-------------------

EDIT : the number (1) is because i ran it twice - but always same outcome
My System SpecsSystem Spec
10 Aug 2017   #23
raystef66

BelgiŽ
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torchwood View Post
try this one

Roy
I unzipped your first ZIP and the result was that the CBS & SFC found 4 errors and the 4 errors were fixed
Additional there were still 8 SURT corruptions detected and not fixed.
Now i have unzipped your second zip and ran with SFCfix and there were no more SFC errors (because they were fixed in the first attempt)

SFCFix version 3.0.0.0 by niemiro.
Start time: 2017-08-10 23:11:45.154
Microsoft Windows 7 - amd64
Not using a script file.

AutoAnalysis::
SUMMARY: Some corruptions could not be fixed automatically. Seek advice from helper or sysnative.com.
CBS & SFC total detected corruption count: 0
CBS & SFC total unimportant corruption count: 0
CBS & SFC total fixed corruption count: 0
SURT total detected corruption count: 8
SURT total unimportant corruption count: 0
SURT total fixed corruption count: 0
AutoAnalysis:: directive completed successfully.

Successfully processed all directives.
SFCFix version 3.0.0.0 by niemiro has completed.
Currently storing 4 datablocks.
Finish time: 2017-08-10 23:12:14.901
----------------------EOF-----------------------


So is this ok and do i run SURT again ?

EDIT : because i think your ZIP did fix the CBS & SFC errors i did reboot and ran SUR again. Here are the results :

=================================
Checking System Update Readiness.
Binary Version 6.1.7601.22471
Package Version 26.0
2017-08-10 23:29

Checking Windows Servicing Packages

Checking Package Manifests and Catalogs

Checking Package Watchlist

Checking Component Watchlist

Checking Packages

Checking Component Store
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!avast.vc110.crt_2036b14a11e83e4a_11.0.60610.1_0b20a8ff883c3a4a x86_avast.vc110.crt_2036b14a11e83e4a_11.0.60610.1_none_1d37a43bbfe1dc9c
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!avast.vc110.crt_2036b14a11e83e4a_11.0.60610.1_c373722873c01144 amd64_avast.vc110.crt_2036b14a11e83e4a_11.0.60610.1_none_d58a6d64ab65b396
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!avast.vc140.mfc_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_49391d6d8244622b x86_avast.vc140.mfc_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_a338d8ea2df29efb
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!policy.14.0.avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_ef17e13d91c55d96 amd64_policy.14.0.avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_499a1b14d5902dfc
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!policy.14.0.avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_36c51814a641869c x86_policy.14.0.avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_914751ebea0c5702
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_020285fe6d6e0580 amd64_avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_56aba0211ca246c2
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!policy.14.0.avast.vc140.mfc_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_364e78aca69bba41 x86_policy.14.0.avast.vc140.mfc_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_962753dde6e08635
(f) CSI C Mark Deployment Missing 0x00000000 c!avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_49afbcd581ea2e86 x86_avast.vc140.crt_fcc99ee6193ebbca_14.0.24210.0_none_9e58d6f8311e6fc8

Summary:
Seconds executed: 1529
Found 8 errors
CSI C Mark Deployment Missing Total count: 8



EDIT 2 : did run a SP1 again bit no luck
My System SpecsSystem Spec
.

12 Aug 2017   #24
raystef66

BelgiŽ
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torchwood View Post
try this one

Roy
Hi Roy,

Any thoughts on my last post with new data ?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Unable to install SP1 on W7 x64 CODE 800F0A13




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
unable to install mouse driver (code 43)
i got myself a new mouse this evening and i just couldnt install the driver for some reason i tried plugging into other ports and its not working, tried restarting the computer but still nope can anyone help me on this?:cry: one thing worth noting...i shut down alot of services but i dunno...
Drivers
unable to install .Net framework 4.5.2 error code (0x80070643)
I have trouble with installing .net framework 4.5.2 for my OS: Windows 7 home premium 64bit each time I run the installer it states a fatal error has occured and the installation has been terminated, ofcourse that would get you to google the error code and try those solutions, to no avail. ...
Software
Unable to install updates, Error Code 800B0100
Hey all, Been running into this issue the last few days and my search has brought me here: CheckSur ================================= Checking System Update Readiness. Binary Version 6.1.7601.22471 Package Version 26.0 2015-06-07 10:59
Windows Updates & Activation
Unable to install win 7 (code 0x80070570)
Hi heroes, I can't install win 7 on my brother's laptop. error 0x80070570, file missing or corrupted. I've seek solution on the net but nothing seems to work. Laptop decription: ACER Inspire 7250, AMD proc. 64bits,8 Go RAM, HDD 500 Go, 3 partitions : 1.PQSERVICE(OEM) with windows and drivers...
Installation & Setup
missing components for sp1 update error code 800f0a13
hello, i recently had to remove a virus from this laptop with the help of the nice people at spywarehammer. all their scans showed no reason why the sp1 update should fail. i have searched several online articles and forums and have completed countless trouble shooting suggestions with no luck. i...
Windows Updates & Activation


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:51.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App