Show Us Your Rig [6]


  1. Dom
    Posts : 2,295
    Windows Seven Ultimate
       #931

    linnemeyerhere said:

    This is a seriously clean desk and room, either you or someone in the house is to be commended !
    It was a guest room before I moved in hahaa, my mum loves to keep things clean. I'll try my best to keep it in order but I don't think that's going to happen
    Only problem I can predict is the dust... I can already see some settling on the top of the case. Thank God for dust filters!

    Britton30 said:

    Very cool and peachy keen Dom. :)
    Sick, right?

    paulpicks21 said:

    looks great Dom and very nice looking monitor
    Trust me, the monitor is gorgeous! It's a matte finish on the screen too so there's no glare and its mildly fingerprint proof

    A Guy said:

    Good to see you here Dom

    A Guy
    I've been more of a lurker lately
      My Computer


  2. Posts : 53,678
    Windows 10 Home x64
       #932

    essenbe said:
    Britton30 said:
    Yeah Bill gnarly, that's a tubular idea.
    Yea, it's the bees knees isn't it.
    It's really groovy and far out...fer sure...

    A Guy
      My Computer


  3. Posts : 177
    windows 7 home premium
       #933

    Dom said:
    For Christmas I bought this monitor and a desk so my setup is finally finished! (Never truly finished though, still need to upgrade some parts!)

    Attachment 298998

    The blue glow in the dark is very ominous!
    Same monitor I brought for xmas, how is it?
    (Mines probably not coming till 7th damn non working days ^^)
      My Computer


  4. Posts : 7,681
    Windows 10 Pro
       #934

    Britton30 said:
    essenbe said:
    sygnus21 said:
    BTW I just added a Samsung 840 Pro SSD drive drive to the system :)

    Replaced my OCZ as the OS drive with it.
    Nice choice, Drew. I think you will like it and you got a good price too. Amazon Prime wins again.
    Nice, $40 less that what I paid for mine. I'm using it in my system now after testing in my test system. I can see an improvement in over all performance over the 128GB M4 I had.
    Yeah it was actually $209 when I first put it in my basket but went to $211.

    Anyway are you using the Magician software with your drive? I was using it but every time I restart my computer UAC kicks in asking if I want to run it. Gets rather annoying so I just removed it. This is under Windows 8.1
      My Computer


  5. Posts : 26,465
    Windows 11 Pro
       #935

    Magician did that to me also. I removed it from start up and it no longer happens.
      My Computer


  6. Posts : 7,681
    Windows 10 Pro
       #936

    Yeah I could have did that as well.

    Do I need it?
      My Computer


  7. Posts : 26,465
    Windows 11 Pro
       #937

    Need it, no, unless you are going to use the rapid mode. But, it can be useful at times. I just take it out of start up but leave it installed. I use it when I want to, but it does not run unless I start it.
      My Computer


  8. Posts : 7,681
    Windows 10 Pro
       #938

    Thanks I may reinstall it later and do as you suggested with leaving it out of start-up.

    BTW is Rapid Mode designed for the long haul? I would think not or else it would have been set by default. Unless it's Windows specific - i.e. only for modern OS's - 7/8/8.1

    Thanks
      My Computer


  9. Posts : 26,465
    Windows 11 Pro
       #939

    Truthfully, I'm not sure what it does exactly other than set up some sort of ram disk. I have used it and not used it. I can tell no difference in every day operation, but it will give you some very impressive benchmark scores. That being said, it may be helpful to someone like you in moving large files around, I don't know. You may want to give it a try and see if it helps. If not, disable it in Magician with the click of a button.

    Show Us Your Rig [6]-samsung-rapid-mode.jpg
      My Computer


  10. Posts : 7,681
    Windows 10 Pro
       #940

    Yeah I'll have to give that a try. BTW for some odd reason AS SSD keeps erroring out on me. Did it with both my OCZ and now Samsung drive. I posted the issue here but no one has answered - Show us your SSD performance 2

    Show Us Your Rig [6]-ssd-error.jpg

    However since moving the drive from port 0 to 1 it runs without issue. However I'm quite sure it isn't the ports though, as I was able to run ATTO Benchmark on both the OCZ when it was on port 0, and now the Samsung which is now on port 0 without issue. And I'm having no port issues with any drives connected so...

    Show Us Your Rig [6]-ocz-score.jpg
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:11.
Find Us