Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Explorer 10 Browser issue


30 Sep 2013   #1

windows 7 home x64
 
 
Internet Explorer 10 Browser issue

every time I go online and go to www.google.com the address changes to a weird value I seem to think my browser has been hijacked but my antivirus wont pick up a virus or spyware.
I have used malwarebytes spybot all sorts of programs to fix the issue but it wont would like some help on how to remove this virus or fix what the problem maybe. the picture below shows the address which only does it on my computer. this is also my first post on this forum thankyou hope someone can help



Attached Thumbnails
Internet Explorer 10 Browser issue-weird-browser-address.png  
My System SpecsSystem Spec
.

30 Sep 2013   #2

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Try both of these tools.

Adwcleaner

Junkware Removal Tool
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #3

windows 7 home x64
 
 

I will try this and thankyou for that if it don't work ill try something else I will post my log file on here 2.
My System SpecsSystem Spec
.


30 Sep 2013   #4

windows 7 home x64
 
 

here is my log file from adware cleaner I haven't used this before and haven't used the other one you suggested.


Attached Files
File Type: txt AdwCleaner[R1].txt (1.2 KB, 9 views)
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #5

windows 7 home x64
 
 

log from jrt and I restarted my computer after using both tools and problem is still there don't know what to do now


Attached Files
File Type: txt JRT.txt (10.6 KB, 6 views)
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #6

windows 7 home x64
 
 

I logged in under mums login name were the problem first began
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #7

windows 7 home x64
 
 

really don't know what to do now to fix the problem.
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #8

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

Export Favorites to html file before resetting Internet explorer/ just to be safe.
http://www.sevenforums.com/tutorials/86795-internet-explorer-import-export-favorites.html

Tutorial of Resetting Internet explorer,
http://www.sevenforums.com/tutorials/1222-internet-explorer-reset.html
Accessing Internet Options from the Start menu search,
Reset process first opening Internet explorer
Manage add-ons,
http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/manage-add-ons#ie=ie-10-win-7
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #9
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Try this too, it will be similar in IE10.
Internet Explorer - Delete browsing history on exit
Close the browser and test.
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2013   #10

W7 Pro SP1 64bit
 
 

You are chasing a rabbit that does not exist.

gws = Google web server
rd = redirected
cr = country referred

The ei=(code) is somewhat explained in this blog:
Google search parameters in 2012 | Rankpanel Blog
Name:  ei.png
Views: 33
Size:  15.0 KB

Clearing browser cookies might solve "the problem" (if you see such tracking as a problem) or you might want to stop using Google if you don't like to be tracked.

Remember: if it is free, you might be the product and not the consumer :-)


My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Explorer 10 Browser issue




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33